Захід «One Day Business Mind»

24.09.2024 р. студенти 2 та 3 курсів ОП «Економічна кібернетика» отримали унікальну можливість зануритися у світ бізнесу на заході «One Day Business Mind», який відбувся у Червоній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Захід, організований спільно з Університетським центром кар’єри, був спрямований на формування бізнес-мислення у молоді та заохочення їх до перших кроків у підприємництві.

Подія зібрала чимало студентів, які з захопленням слухали досвідчених спікерів. Серед них — Сергій Тимош, власник та СЕО «Joy Market», який поділився секретами створення успішного бізнесу з нуля; Дмитро Терещук, комерційний директор «Bacara», розповів про виклики та можливості сучасного ринку, а Євген Пластун, операційний консультант і тренер із сервісу та комунікацій, наголосив на важливості побудови ефективної комунікації в бізнесі.

Зі вступними словами до учасників звернулися проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Андрій Верстяк, голова профкому Віталій Кіндзерський і доцент кафедри бізнесу та управління персоналом Вікторія Кифяк, кожен із яких підкреслив важливість таких заходів для розвитку студентів не лише як майбутніх фахівців, а й як потенційних підприємців.

Захід став потужним мотиватором для студентів, надихаючи їх розвиватися та брати активну участь у створенні власного успішного бізнесу.