Форум та ярмарок вакансій від Lady business club

 3 жовтня 2024 року студенти ОП «Економічна кібернетика» та «Інформаційні технології та моделювання в економіці» брали участь у яскравому студентському мотиваційному форумі та ярмарку вакансій, організованому Lady Business Club. Захід відбувся у величній Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Під час заходу студенти мали унікальну можливість познайомитися та поспілкуватися з провідними підприємцями нашого міста. Спікери, серед яких були такі успішні особистості, як Тетяна Клипач — власниця мережі ресторанів Don Gustavo, Ganok та Піцерія на Заньковецької, Ірина Кох — власниця бренду “Millionaire”, Катерина Ткачук — власниця кафе та пекарні Boulangerie 33, Данієла Заславська — власниця бренду Essco, Олександр Богачик — співвласник компанії Brushme studio, та Тарас Тимофійчук — співвласник і керівник бренду Dallianse, надихнули присутніх своїми історіями успіху та практичними порадами.
Студенти не лише слухали захоплюючі виступи, але й активно ставили питання, дізнаючись про секрети успіху, виклики бізнесу та можливості для розвитку кар’єри. Форум став важливим кроком для тих, хто шукає мотивацію та натхнення для власного професійного шляху.